Novosti
   Događaji
   Projekti
   Razmena studenata
   Mobilnost i stipendije
  JoinEU-SEE
  Basileus
  Campus Europae
  Ceepus
   Galerija
   Linkovi

   

Početna > Međunarodna saradnja > Novosti >

A šta ćeš ti raditi ovog leta?

Najveća na svetu organizacija vođena od strane studenata – AIESEC ovog meseca organizuje završni događaj gde će predstaviti program internacionalnih praksi za leto.

Prezentacija će se održati u četvrtak 28.04. u 18h na Fakultetu za pravne i poslovne studije “Dr Lazar Vrkatić” čiji je cilj da se studenti upoznaju sa mogućnostima koje im se pružaju u vidu volonterskih praksi u inostranstvu kroz koje mogu da dobiju priliku za lični i profesionalni razvoj kroz rad na društveno odgovornim projektima.
Gosti na ovom događaju biće studenti koji su prošli kroz ovaj program i spremni su da ispričaju drugima svoje iskustvo i odgovore na sva pitanja zainteresovanih.

“Naučila sam da ne čekam nove prilike, već da ih sama stvaram, da uživam i u najbeznačajnijim trenucima. Zamislite samo – sedam izazovnih nedelja daleko od svakodnevnice na mestu gde se pronađeš ceo svet, gde nemaš vremena za spavanje, a nikada se ne umoriš.”, kaže Kristina Tominčić, studentkinja Filozofskog fakulteta koja je svoje leto provela na volonterskoj praksi u Palermu.

Global Citizen je program volonterskih praksi u inostranstvu gde se studentima pruža mogućnost da kroz 6-8 nedelja rada na društveno odgovornim projektima poput rada sa decom u školama i vrtićima i raznim kulturološkim projektima, upoznaju ljude iz čitavog sveta, upoznaju se sa radom i životom u drugačijoj kulturi i učine nešto za svet, ali i za sebe. Više informacija možete pročitati na njihovom sajtu.

Svi zaintersovani mogu da se prijave za ovaj događaj na sledećem linku.

Tajana Polimac
Potpredsednica za eksterne odnose i PR
AIESEC Novi Sad
Mobilni: +381 (0) 64 454 79 64
E-mail: tajana.polimac@aiesec.net



 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu